Energie maak je samen

Als dorp energie besparen en opwekken, samen met behulp van LEON.

Energie besparen en opwekken kan tegenwoordig heel goed zelf. Wij van LEON Zeewolde willen dit een extra boost geven door dit mogelijk te maken voor iedereen in Zeewolde. Want als we samen energie besparen en opwekken, kunnen we het verschil maken. We doen het slimmer, waardoor u en het milieu de vruchten plukken.

LEON staat voor Lokaal Energieopwekkings Netwerk. Het doel van LEON Zeewolde is om een groot deel van Zeewolde van duurzame energie te voorzien en samen de energie op te wekken. Ook als uw dak niet geschikt is voor het gebruik van zonnepanelen, is het mogelijk om duurzame (vaak in Zeewolde opgewekte) elektriciteit van ons af te nemen.

Pakket op maat
Wij installeren, controleren en onderhouden. Het is mogelijk om zonnepanelen te huren of te kopen. We werken met verschillende pakketten, zodat we onze dienstverlening zoveel mogelijk kunnen richten op uw situatie. Alles wordt geregeld door LEON, dus u zult geen extra nota’s ontvangen van een installateur of financier.

Ook gaan we graag met u in gesprek om samen te uit te vinden welke goede besparingsmogelijkheden er nog meer kunnen zijn, in uw woning of in uw omgeving. Als we met z’n allen de schouders eronder zetten levert dat ongetwijfeld nog meer energie op.

Voordeel
Het is goed voor het milieu als we duurzame energie gebruiken en het is ook voordeliger voor uw portemonnee. In ieder geval omdat u minder hoeft uit te geven en wellicht ook omdat u voordeel heeft van de winstdelingsregeling die LEON Zeewolde voor haar klanten in petto heeft.

Wil  je ‘samen’ met LEON aan de slag, of heb je behoefte aan meer informatie? Laat je dan verder informeren op de website en neem contact met ons op.