LEON Koopovereenkomst

Wie een zonnestroom systeem wil kopen, maar (voorlopig) bij zijn eigen energieleverancier wil blijven, kan ook bij ons terecht.

U sluit dan een  LEON Koopovereenkomst

LEON Zeewolde biedt een zeer gunstig geprijsd en rendabel zonnestroomsysteem aan. Dit systeem wordt vervolgens optimaal aangepast aan de mogelijkheden van uw woning of pand. Om een optimale werking en lange levensduur van uw systeem te waarborgen is regelmatig onderhoud aan uw systeem gewenst. Uw kunt daarvoor een overeenkomst met ons sluiten.

 

Vraag hier uw offerte aan.

De inhoud van de overeenkomst
Om zelf energie te kunnen opwekken koopt u dus van LEON Zeewolde een zonnestroomsysteem. Samen met u bepalen we het gewenste vermogen van de installatie. Dat wordt uitgedrukt in de eenheid Wattpiek. Wij maken vooraf een inschatting van het aantal kWh dat het systeem op jaarbasis kan leveren.

Het systeem dat u koopt bestaat uit de volgende componenten:

  • PV-panelen
  • Omvormer(s), waaraan de PV-panelen gekoppeld zijn
  • Productiemeter
  • Bevestigingssysteem (soort is afhankelijk van type dak)
  • Bekabeling

De panelen worden vastgezet op uw dak. Het systeem wordt via een productiemeter gekoppeld aan het openbare elektriciteitsnet.

Kwaliteit staat voorop
De garantievoorwaarden van de producent worden door ons een op een doorvertaald in de aanbieding die wij doen.
Wij zoeken voortdurend de markt af naar componenten met de beste prijs/prestatie verhouding. Wij houden hiermee onze kennis op peil en investeren waar mogelijk. Hier profiteert u dus van mee.

Opstalverzekering
Omdat het zonnestroomsysteem nagelvast aan uw woning is bevestigd, is het doorgaans ook meeverzekerd in uw opstalverzekering. Uiteraard is het zaak om de plaatsing door te spreken met uw verzekeraar en samen met hem vast te stellen of de voorwaarden toereikend zijn.