LEON Postcodepakket

Het  LEON Postcodepakket is alleen beschikbaar voor de inwoners die wonen in het postcodegebied in en rond Zeewolde.

Om hiervan gebruik te maken, wordt u ook lid van de coöperatieve vereniging ZeewoldeZon (www.zeewoldezon.nl). ZeewoldeZon heeft op een aantal locaties een groot aantal zonnepanelen geïnstalleerd. De leden van ZeewoldeZon maken gebruik van de stroom die van deze zonnepanelen afkomt. Ze krijgen daarvoor korting op het leveringstarief en ontvangen bovendien jaarlijks een dividend. Een deel van dit belastingvoordeel besteden de leden door zondelen in de coöperatie te kopen.

Als u in een van de postcodegebieden in dit plaatje woont, dan kunt u gebruik maken van dicht bij u opgewekte zonne-energie.

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De tariefstructuur Elektriciteit en Gas is te vinden onder: LEON Leveringspakket

Bent u woonachtig in het postcodegebied van Zeewolde dan heeft u de mogelijkheid om van deze tarieven gebruik te maken.

De lengte van het contract bepaalt hoeveel korting u krijgt op het leveringstarief, bij een:

1-jarig contract 0% korting
3-jarig contract 5% korting
5-jarig contract 10% korting

Met ingang van 1 april 2021 bieden wij op de projecten die we dan in de lucht brengen, jaarlijks een dividend van €1,00 per zondeel. Het dividend stijgt elk jaar met 25%.
Een zondeel schaft u eenmalig aan voor elke 100kWh die u verbruikt op het moment dat u instapt.
Een zondeel kost €1,00.

Geïnteresseerd?
Vraag dan offerte aan via ZeewoldeZon

Wijze van betaling
U betaalt maandelijks via automatische incasso een voorschot, waarvoor u ons bij het afsluiten van het contract machtigt. U kunt er ook voor kiezen maandelijks een voorschotnota te ontvangen waarbij u zelf de betaling regelt. Wij brengen in dat geval € 50,- administratiekosten per jaar in rekening.

De betaling moet telkens vooraf, op de eerste dag van de maand voldaan zijn. Als u uw voorschot een maand niet betaalt dan bent u een boete verschuldigd van 10% van het verschuldigde bedrag voor elke maand dat de betaling achterwege blijft. Is uw achterstand opgelopen naar 3 maanden, dan wordt u in principe afgesloten*.

Meterstanden
De meterstanden worden door ons bij u opgevraagd. Als de netbeheerder een “slimme meter” heeft geplaatst nemen we de meterstanden digitaal bij u op. Zie ook onze Kwaliteitscriteria.

Looptijd en opzegging
Het contract wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en u kunt het opzeggen wanneer u wilt, bij ons of via uw nieuwe leverancier.

* Wij houden ons daarbij aan: Regeling afsluitbeleid voor kleinverbruikers van elektriciteit en gas, 27 juni 2011, nr. WJZ/11076169
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of klik hier voor een offerte aanvraag.