Organisatie & relaties

Energiebedrijf LEON Zeewolde is een onderdeel van de Chiriqui bv. Een organisatie die sinds het begin van dit millennium bestaat. Chiriqui bv is in 2019 losgemaakt uit Chiriqui Holding waardoor de energie activiteiten – waarvoor sinds 2012 een leveringsvergunning is verleend – de hoofdactiviteiten zijn geworden. Energie opwek (duurzaam) en energie levering aan een groeiend klantenbestand. Advisering m.b.t. zelf opwekken en/of energiebesparing zijn belangrijke nevenproducten.

Op 1 januari 2020 zijn de aandelen van Chiriqui bv overgedragen aan Groenpand Holding te Utrecht. Daarmee kwamen twee klantenbestanden samen, waardoor een efficiƫnter klantenbediening plaats kan vinden. Ook kan makkelijker en beter ingespeeld worden op de veranderende regelgeving.

LEON Zeewolde wordt op dit moment uitgevoerd door:

 

IJmert Muilwijk
Heeft het algemeen management en richt zich met name op de relaties met derden.
In zijn verantwoordelijkheid voor Groenpand is hij ook verantwoordelijk voor advies en verkoop van Zonnepanelen en Warmtepompen
Bereikbaar via
E. ijmert.muilwijk@groenpand.nl
T. 085 401 1912
Lisanne van den Bos
Zij is verantwoordelijk voor alle zaken die in de Klantenadministratie van belang zijn en onderhoud ook de contacten met de klanten.

Bereikbaar via
E. klantenadministratie@leonzeewolde.nl
T. 085 401 1912

Relaties

Chiriqui heeft een leveringsvergunning gekregen van de Energiekamer van de ACM.

Voor de energie die we nodig hebben om aan onze klanten te kunnen leveren, ook als de zon niet schijnt, hebben we overeenkomsten gesloten met een Programma Verantwoordelijke partij.