Hengelsportvereniging ‘Ons Stekkie’ en LEON Zeewolde hebben de handen ineen geslagen. Het doel is het dorp te vergroenen en samen te werken aan een schoner leefmilieu. Voor LEON betekent dit het aanbieden van duurzame energie en die ter plaatse op te wekken. De letters LEON staan dan ook voor Lokaal Energie OpwekkingsNetwerk. De hengelsportvereniging werkt op haar beurt aan goed en schoon viswater. Als lid van de hengelsportvereniging kunt u nu ook actief uw steentje bijdragen. Voor ieder lid dat klant wordt van LEON Zeewolde, wordt er namelijk € 50,- in de clubkas gestort.

Waarom LEON Zeewolde

LEON Zeewolde is er voor iedereen, of u nu zonnepanelen wilt kopen, huren of zelf helemaal geen zonnepanelen kan (of wilt) plaatsen. Als lokaal initiatief streven wij ernaar iedereen te laten participeren, om zo gezamenlijk Zeewolde groener en schoner te maken. Hiervoor bieden wij een drietal verschillende pakketten aan, waarmee wij zowel in uw energie als gastoevoer (indien nodig) voorzien.

Bij het kooppakket koopt u via LEON Zeewolde zonnepanelen die bij u thuis geïnstalleerd worden. U kunt hiermee op een duurzame manier zelf in uw energiebehoefte voorzien. Produceert u meer energie dan u nodig heeft, dan wordt dit terug geleverd aan het LEON Zeewolde netwerk.

Het huurpakket is vergelijkbaar met het kooppakket, echter heeft u hier niet te maken met de investering voor het kopen en plaatsen van de zonnepanelen, deze huurt u nu namelijk.

Ten slotte is er het leveringspakket. Hier worden geen zonnepanelen bij u thuis geplaatst, maar profiteert u wel van de gunstige tarieven en de duurzame, lokaal opgewekte, energie. Kunt u geen zonnepanelen plaatsen, dan is dit een ideaal pakket voor u.

Bekijk gerust de betreffende pagina’s om meer informatie te krijgen over de verschillende pakketten.

Hoe doet u mee?

Om deel te nemen aan de actie dient u bij het aanvragen van een offerte uw vereniging en lidmaatschapsnummer op te geven. Wanneer u vervolgens klant wordt bij LEON, wordt de € 50,- automatisch gedoneerd aan uw vereniging.

 

Voordelen:

 

  • Echt groene energie, lokaal opgewekt
  • Minstens 10% lagere energiekosten
  • Gemakkelijk overstappen
  • Zonnepanelen niet noodzakelijk