VVZeewolde en LEON Zeewolde hebben de handen ineen geslagen. Het doel is het dorp te vergroenen en samen te werken aan een schoner leefmilieu, zo wordt sporten nog gezonder. Voor LEON Zeewolde betekent dit het aanbieden van duurzame energie en die in Zeewolde is opgewekt. De letters LEON staan dan ook voor Lokaal Energie OpwekkingsNetwerk. Als lid van de VVZeewolde kunt u nu ook actief uw steentje bijdragen.

Waarom LEON Zeewolde

LEON Zeewolde is er voor iedereen die elektriciteit of gas nodig heeft. Wij leveren aan particulieren en bedrijven.

Als u ruimte heeft om zelf energie op te wekken met zonnepanelen, bieden wij u ons Kooppakket. Het rendement op uw investering is al snel 10%. Stel u schaft voor €4.000,- zonnepanelen bij ons aan, dan is het jaarlijkse voordeel op uw energierekening €400,- of meer.

Heeft u die ruimte niet, dan kunt u toch gebruik maken van zonenergie uit Zeewolde. In samenwerking met de cooperatie ZeewoldeZon bieden wij u het Postcodepakket aan. Uw voordeel is dat u geen energiebelasting op de elektriciteit hoeft te betalen. Gemiddeld scheelt dat €300,- per jaar. Uit dat voordeel investeert u in de cooperatie. Dat geeft op termijn recht op winstdeling.

Als lokaal initiatief streven wij er op deze manier naar iedereen te laten participeren, om samen Zeewolde nog groener en schoner te maken.

Bekijk gerust de betreffende pagina’s om meer informatie te krijgen over de verschillende pakketten.

Geïnteresseerd? Klik dan voor een offerte aanvraag.

* Bovendien: voor ieder lid dat klant wordt van LEON Zeewolde, en een contract voor drie jaar of meer afsluit, wordt er  € 50,- in de clubkas gestort. Bij aankoop van zonnepanelen kan het voordeel voor de clubkas nog verder oplopen.

Hoe doet u mee?

Om deel te nemen aan de actie vraagt u een offerte en geeft u uw vereniging en lidmaatschapsnummer op. Wanneer u vervolgens klant wordt bij LEON, wordt de € 50,-* automatisch gedoneerd aan uw vereniging.

 

Voordelen:

 

  • Echt groene energie, lokaal opgewekt
  • Minstens 10% lagere energiekosten
  • Gemakkelijk overstappen