Uw eigen steentje bijdragen aan een duurzame toekomst

Als LEON vinden wij het belangrijk dat er naar alternatieve vormen van energie wordt gezocht. Dit is voor ons ook de concrete aanleiding om met ons bedrijf te starten. Het inzetten van zonnepanelen sluit goed aan bij die gedachte.

Waarom zonnepanelen?
Een uur zonneschijn in de zomer bevat voldoende energie om ons land een jaar lang van elektriciteit te voorzien. Een prachtig stille en onuitputtelijke bron dus. Een goede manier om die zonne-energie op te vangen is het gebruik van zonnepanelen op uw woning. De elektriciteit komt dan met een minimum aan verliezen voor u beschikbaar. Bij LEON is het mogelijk om zonnepanelen te huren en te kopen. In beide gevallen draagt u uw steentje bij aan het milieu. Op de momenten dat de panelen niet voldoende stroom leveren, zal de energie automatisch zoveel mogelijk door andere duurzame stroombronnen worden aangeleverd.

Door de technologische ontwikkelingen zijn zonnepanelen steeds goedkoper geworden, waardoor het steeds gangbaarder wordt om zelf energie op te wekken. Ook als u niet voldoende budget heeft voor de aanschaf van de panelen is er geen man over boord. Bij LEON kunt u ze zoals gezegd ook huren.

Energiebesparing
LEON draagt niet alleen bij aan een beter milieu door middel van het inzetten van zonnepanelen. Zo denken wij ook met u mee over het verlagen van het energiegebruik in uw huis. Uit ervaring kunnen wij namelijk zeggen dat bij veel huizen nog een hoop te winnen valt wat betreft het besparen van energie.

De aanpassingen aan uw huis om energie te besparen verdienen zich meestal automatisch terug, door een lagere energierekening. Daarom zijn zowel u, wij en het milieu erbij gebaat dat er goed wordt gekeken naar de mogelijkheden.

Energiedienstverlening
Al met al is LEON meer dan een energieleverancier. Energiedienstverlening (in Engelstalige landen wordt dit vaak aangeduid als ESCO = energie services company) staat bij ons voorop. In de ingewikkelde wereld van energie en energiebesparing ontzorgen wij u volledig. Het levert u per saldo ook een financieel voordeel op.